Walk

Biograd Walk

Aktivni odmor manifestacije Slovenski Vikend podrazumijeva  i atraktivnu rekreativnu šetnju Biograd Walk koja je jedna od najomiljenijih aktivnosti sudionicima Slovenskog Vikenda. U jutarnjim satima je okupljanje u centralnom parku kod kolodvora u Biogradu na Moru. Iz samog srca Biograda kreće se prema cilju, hrvatskom `Gardalandu` – Fun parku Biograd.

Samom šetnjom razgledaju se najljepši dijelovi Biograda, prolazi se neposrednom blizinom morske obale, šetnicom koja se nalazi tik uz more gdje svi sudionici imaju priliku vidjeti plaže nagrađene plavom zastavom. U nastavku plaže Soline na kojoj se nalaze mnogi barovi i restorani koji su tijekom ljetne sezone dupkom puni i gdje zabava traje do ranih jutarnjih sati, prolazi se pored autokampa Soline, smještenog u hladu prekrasne borove šume, jednog od najvećih autokampova Hrvatske uopće, izabran među deset najboljih hrvatskih kampova. Nakon toga priključuje se na bike stazu koja vodi do krajnje točke šetnje – Fun parka Biograd.

Po završetku razgledavanja Fun parka sudionici se organiziranim prijevozom vraćaju u centar grada, na Rivu gdje će svi šetači biti nagrađeni zakuskom, zasluženo nakon šetnje duge čak 4,5 km!

Ruta Biograd Walk

PRIJAVA SUDIONIKA

za rekreativnu šetnju od parka do fun parka:

heart

PRIJAVITI SE MOŽETE 1.05. U TURISTIČKOJ ZAJEDNICI (PUT SOLINA 4) OD 9:00 DO 11:00 H

PRIJAVA SUDIONIKA

za rekreativnu šetnju od parka do fun parka:

heart

GDPR privola

14 + 4 =

Q