Rekreativna obiteljska vožnja biciklom

Za vrijeme Slovenskog Vikenda jedan od dana rezervirajte za obiteljsku vožnju biciklom koja će imati istu rutu kao i Biograd Walk osim što je polazišna točka s Rive i glavnog mula. Nakon okupljanja i registracije svih sudionika kreće se na pitoresknu vožnju obalom, šetnicom i šumom do cilja – Fun Parka Biograd. Nakon kraće pauze i razgledavanja svi sudionici vraćaju se nazad na Rivu.

Ruta Rekreativne obiteljske vožnje

MTB Maraton Vransko Jezero

1.05

Rekreativni MTB Maraton Vransko jezero održava se već godinama, a njegova ruta prolazi kružnom biciklističkom stazom Vransko jezero u dužini od čak 35 km. Maraton započinje iz centra mjesta Pakoštane i ide prema Parku prirode Vransko jezero, dok mu se cilj nalazi na južnoj obali jezera.

Treba naglasiti da je Rekreativni MTB Maraton Vransko jezero jedinstven, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj Europi zbog činjenice da svojim velikim dijelom prolazi zaštićenim područjem – Parkom prirode Vransko jezero i  ornitološkim rezervatom. Zbog toga svojim sudionicima pruža jedinstven doživljaj vožnje kroz prekrasan krajolik, vidikovce te pogled na zaštićenu floru i faunu Parka prirode. Ne propustite priliku, prijavite se za sudjelovanje na ovom zabavnom događanju i uživajte u očuvanoj prirodi!

PRIJAVA SUDIONIKA

za rekreativnu šetnju od parka do fun parka:

heart

GDPR privola

8 + 15 =

Q